5 patarimai, kaip parduoti seną automobilį

Parduoti seną automobilį dažnai gali atrodyti kaip sudėtingas procesas, ypač jei transporto priemonė yra nevažiuojanti ar turi rimtų defektų. Tačiau tai nėra tiesa – supirkimo įmonės perka automobilius bet kokios būklės: nuo visiškai techniškai tvarkingų iki tų, kuriuos reikia nurašyti. Štai penki svarbūs patarimai, kaip greitai ir be rūpesčių parduoti seną automobilį.

•    Parduokite bet kokios būklės automobilį

Nesvarbu, ar jūsų automobilis yra techniškai tvarkingas, turi smulkių defektų, ar yra visiškai sugedęs – supirkimo įmonės perka visų rūšių automobilius. Dažnai automobiliai, skirti nurašymui arba su rimtais techniniais gedimais, gali atrodyti neverti pardavimo, tačiau supirkėjai juos noriai perka. Tai reiškia, kad jums nereikia jaudintis dėl automobilio būklės – net jei jis nevažiuoja, supirkėjai pasirūpins viskuo, įskaitant ir jo transportavimą.

•    Greitas procesas

Parduoti automobilį skelbimuose gali užtrukti savaites ar net mėnesius, tačiau pasirinkus automobilių supirkimo paslaugas, procesas yra daug greitesnis. Supirkimo įmonės suteikia galimybę parduoti automobilį vos per kelias valandas ar dieną. Susisiekus su įmone, pateikiate pagrindinę informaciją apie savo automobilį, ir jau tą pačią dieną galite gauti pasiūlymą. Jei pasiūlymas jus tenkina, suderinate sąlygas ir įmonė atvyksta pasiimti automobilio, net jei jis visiškai nevažiuoja.

•    Supirkimo įmonės perka ir su defektais, ir nurašymui skirtus automobilius

Vienas iš didžiausių supirkimo įmonių privalumų yra tai, kad jos perka ne tik techniškai tvarkingus automobilius, bet ir tuos, kurie turi defektų, yra stipriai pažeisti ar netgi skirti utilizavimui. Tai ypač naudinga, jei jūsų automobilis patyrė rimtą avariją arba yra tiesiog per senas, kad jį būtų verta remontuoti. Tokiu atveju jūs vis tiek galite gauti gerą pasiūlymą, atitinkantį automobilio būklę.

•    Jokių papildomų išlaidų

Skirtingai nuo pardavimo per skelbimus, kai dažnai tenka rūpintis remonto darbais arba transportavimu, supirkimo įmonės iš jūsų reikalauja tik vieno – suteikti informaciją apie automobilį. Nesvarbu, ar jis techniškai tvarkingas, ar visiškai sugedęs, supirkėjai patys pasirūpins visais automobilio pargabenimo klausimais. 

•    Sąžininga kaina už bet kokios būklės automobilį

Nepaisant automobilio amžiaus ar techninės būklės, supirkimo įmonės dažnai siūlo sąžiningas ir konkurencingas kainas. Įmonės, kurios teigia , jog brangiai superkame automobilius ,  suteikia galimybę greitai parduoti transporto priemonę už realią rinkos vertę. Kaina priklauso nuo automobilio markės, modelio, metų ir bendros būklės, tačiau net ir nurašymui skirtos transporto priemonės gali būti vertingos dėl jų dalių ar medžiagų perdirbimo.